Word franchisenemer bij PostMasters!

Wilt u eigen baas zijn, maar zoekt u nog naar een goede invulling? Misschien schuilt er wel een franchisenemer in u. Met het goed doordachte en bewezen effectieve franchiseconcept van PostMasters realiseert u al een eigen bedrijf binnen 3 tot 6 maanden.

Hoe wordt u franchisenemer bij PostMasters?

U vraagt zich af waar te beginnen? Bij PostMasters krijgt u vanaf de eerste dag volledige ondersteuning van de franchisemanager. Het franchiseconcept van PostMasters berust op intensieve opleiding en training. Tijdens deze periode leert u de theorie en later in de praktijk onze producten en diensten goed kennen en te verkopen.

Binnen de kortste keren kunt u in de praktijk aan de slag met uw eigen PostMasters store bent u deskundige op het gebied van verzenden, printen en reproservice.

Coöperatief franchiseconcept
Als franchisenemer zult u nauw samenwerken met partners als FedEx, UPS, DPD, Paperlinx, Exact en Xerox. Tevens bent u aangesloten bij een netwerk van ervaren franchisecollega’s, waarmee u altijd kunt sparren. Tegelijkertijd heeft u de complete verantwoordelijkheid voor uw eigen store om altijd de klant op een creatieve manier van dienst te kunnen zijn.

 

Procedure
De procedure om uw eigen PostMasters store te openen bestaat uit drie fases. Elke fase bestaat uit een aantal stappen die zorgen voor een gestructureerde weg naar de opening van uw eigen store. Elke stap bereidt u voor op de volgende en samen met de franchisemanager wordt er naar het einddoel gewerkt.

In fase één is gericht op de kennismaking met het PostMasters concept en wordt de haalbaarheid in uw specifieke situatie onderzocht. Fase twee is gericht op het opzetten van de winkel. In deze fase worden alle contracten met leveranciers afgesloten en zult u beginnen met het inrichten van uw eigen store. In deze fase wordt ook een begin gemaakt met de training. In fase drie ronden we het theoretische gedeelte af en is uw store klaar om open te gaan. Tijdens deze fase worden de laatste marketing activiteiten rondom de opening uitgevoerd en zal u samen met de franchisemanager de laatste trainingen en planningen doorlopen. Het enige wat dan nog rest is de grand opening!

 

De voordelen van het PostMasters-concept

Als franchisenemer profiteert u van ervaringen, trainingen, marketingactiviteiten en de centrale inkoopcontracten van PostMasters, waarop de marges meer dan goed te noemen zijn.

Daarnaast krijgt u toegang tot software, waarmee u op elk moment en overal transacties kunt uitvoeren. Bovendien heeft u altijd direct inzage in uw prijsafspraken, klantgegevens, agenda en de kennisatlas.

Deze voordelen maken het makkelijker om u volledig op de verkoop van de producten en diensten te richten, en geven u meteen een voorspong op uw concurrenten.

PostMasters ondernemers aan het woord

PostMasters franchisenemers aan het woord.

Rob en Marjolijn Olsthoorn
Franchisenemers PostMasters Roermond

"Na 25 jaar manager te zijn geweest bij Océ heb ik de kans aangegrepen zelfstandig ondernemer te worden bij PostMasters. De franchiseonderneming biedt geweldige kansen door de combinatie van complementaire diensten van post en repro. Deze zijn zeer aantrekkelijk voor het MKB. Daarbij ervaren wij de ondersteuning en het gedreven enthousiasme vanuit de organisatie als een zeer prettige aanvulling op ons ondernemerschap."

PostMasters franchisenemers aan het woord.

Dave en Perry Kemperman
Franchisenemers PostMasters Nijmegen

“Ondernemen zit in mijn bloed. Voordat ik PostMasters werd, ben ik jarenlang eigenaar geweest van mijn eigen videotheek. Hier heb ik veel retail-ervaring mee opgedaan en deze ervaring wilde ik graag op een creatieve manier vertalen naar de zakelijke markt, zonder daarbij de particuliere klanten te vergeten. PostMasters geeft mij hier de kans voor. Grote groepen studenten tot zakelijke klanten weten mijn winkel inmiddels te vinden. Het is flink hard werken, maar de toekomst ziet er inmiddels goed uit. Zo zijn we in april 2014 zelfs uitgeroepen tot JongMKB’er van de regio Arnhem-Nijmegen. Een kroon op het harde werken!”

Wilt u meer informatie over PostMasters of het starten van uw eigen store?

Vraag het aan PostMasters